Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Serviciul poliției judecătorești dotat cu…

Serviciul poliției judecătorești dotat cu 8 mașini noi

Astăzi, 16 iulie curent, opt autoturisme de model „Dacia Logan” au intrat în dotarea Serviciului poliției judecătorești al IGP. Automobilele au fost achiziționate din banii europeni utilizați pentru crearea condițiilor necesare de activitate, precum și desfășurarea calitativă și operativă a activităților din domeniu.

UntitledAstfel, autoturismele vor ajunge la Serviciile poliției judecătorești din Briceni, Florești, Cantemir, Comrat, Cahul, Bălți, Căușeni și mun. Chișinău, sectorul Botanica.

Prezent la eveniment, ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean a ținut să menționeze că „evenimentul este încă un pas înainte spre realizarea obiectivelor planificate de Ministerul Afacerilor Interne”. De asemenea, ministrul le-a reamintit polițiștilor că trebuie să fie persoane de încredere a cetățenilor.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug a specificat că  „evenimentul se încadrează în realizarea Strategiei de reformare a sectorului justiţiei pentru anii 2011-2016, iar această oportunitate va permite celor 135 de angajați să reacționeze mult mai rapid, mai ales în situații de criză”.

Costul unei mașini este de circa 6.500 de euro.